Kunst

Kunst

Pigerne i deres Magnolia Mini fra Camilla Vad er i sig selv kunstværker – det synes farmor i hvert fald 🙂 Endelig lykkedes det mig, at tage billeder af begge pigerne med deres trøjer på – da vi i vinterferien var til en spændende familieworkshop på Kunsten i Aalborg 🙂

Ægte kunstværker på Kunsten i Aalborg 😉

Jeg valgte at købe opskriften som PDF og bruge lagergarn til begge trøjer, så jeg har stadig til gode at prøve Camilla Vads Lambswool – altid godt at have noget til gode 😉 Se faktaboksen for detaljer om garnvalg;-)

Bare en lille del af vores kringlede familehjerne ;-9

Projektet på Kunsten gik ud på at skabe “grønne hjerneceller til en familiehjerne” og pigerne var fuldstændig betagede af, at de måtte klippe i alt stof på væggene. Vi tilbragte en god time i værkstedet og alle var fuldstændig opslugt af projektet også farmor 🙂

Man måtte sørme også stå på stolene

Jeg har garn liggende til en Magnolia til mig selv, men jeg kan ikke beslutte mig for, om jeg vil lave rundstrikket bærestykke som i originaldesignet eller raglan – jeg kan egentlig bedst lide pasformen i et raglan-bærestykke, men kunne jo godt udfordre min comfortzone 🙂

Tænk, at man bare må klippe i det hele

Kunsten skal have stor ros for deres workshop – vi følte os allesammen velkomne og kunne trygt slippe kreativiteten løs i det til lejligheden smukt dekorerede kælderrum med stoffer farvet i forskellige grønne og blå/grønne nuancer og et virvar af forskellige teksturer.

Farmor var også ret betaget af ideen

En hjernecelle begyndte sin deling med, at vi allesammen krøllede en metalbøjle 😉 og så ville kreativiteten ingen ende tage. Min søn greb endda synålen, men forbud mod billeder af ham på “en strikkeblog”!! er desværre stadig gældende 😉

Pause – selv de bedste kunstnere bliver trætte

Vi var nødt til at få en tiltrængt pause og ville ha spist brunch, men der var alt optaget i cafeen i 2 timer og så længe kan en 3- og 6-årig ikke vente. Jeg skriver mig bag øret til en anden gang, at bordbestilling kan være nødvendig 😉

Stor koncentration

Som det tydeligt ses er Magnolia Mini perfekte trøjer i brug, begge piger er glade for at bære dem og så er farmor simpelthen lykkelig 🙂

Der kan være behov for at falde lidt i staver

Faktaboks

Design: Camilla Vad: Magnolia mini
Garn: Lilla: 2 tråde Rasmillas yndlingsgarn, rosa: 1 tråd Lambswool og en tråd Piura
Garn fra lager: Ja da – hvordan ku du tro andet 😉
Anvendt: Denne gang må jeg melde pas, for jeg fik ikke vejet trøjerne inden aflevering
Pinde: Signature needles 3,5 
Str: 4 og 8 år
Købt hos: Daværende Rasmilla.dk og Madam Munch
Ændringer: Nej – helt efter en velskrevet opskrift 🙂
Strikkeoplevelse: Jeg hygger mig altid med at strikke til pigerne, men bærestykket er også ret hurtigt lavet med fin beskrivelse af udtagninger. Selve mønsteret er en sand fornøjelse at strikke 🙂

8 thoughts on “Kunst

 1. Det virker som en vildt god workshop! Og skønt, når hele familien kan deltage og få noget ud af det.
  Pigerne er virkelig søde i deres trøjer <3

  1. Kunstmuseet i Aalborg er rigtig dygtige til at lave spændende workshops for hele familien og pigerne nyder det altid 🙂 Jeg synes også, de er så fine i deres trøjer 🙂

  1. Tak, de er simpelthen mit guld 🙂 Sådan en dag, hvor alle kan være med og have det hyggeligt er noget af det bedste 🙂

 2. Nydelig. Så herlige bilder. Tusen takk Lene.
  Glede pur å se.
  Fantastisk familietur med kunstnerisk aktivitet og entusiasme dere hadde. Deilig.
  Trøjer er veldig fin, vaker mønster, super garn,
  søte jenter. Takk deg. Hilsen til deg.

  1. Der var du jo lige Viola 🙂 Tak for dine altid søde kommentarer, jeg må omkring din blog engang ved lejlighed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial