Forårets cardigan

Forårets cardigan

Sol og Classic cardigan – det bliver da ikke bedre 😉

Ahhhhh – SOL og marts måneds cardigan – Sanne Fjallands Classic er klar – lige til at nyde en dejlig forårsdag i haven – der blæser en møgkold vind, men overdrivelse siges at fremme forståelsen 😉 Den er petroleumsblå og farven er desværre ikke helt korrekt gengivet, men følg linket til Sannes side, så kan du se den rigtige farve – den er så smuk.

Klar til lidt havearbejde

Jeg er klar til at udplante lidt stedmoder og trodse den stride blæst og nyde min fine, nye cardigan med de flotte ribdetaljer. Meditativ strik i glat og rib, hvor der alligevel sker noget jævnligt, fordi forstykkerne er smukt formet af ind- og udtagninger. Sanne Fjalland er stadig min no. 1 designer – jeg elsker hendes sikre og stilfulde striksager og har Flora og Rosette på ønskelisten, når Gitte og jeg skal til Saltum Uldfestival

Også smuk ribdetalje på ryggen

Inden da skal jeg helst lige nå at strikke Sailor
og Air – indkøbt på sidste års uldfestival og så er der også lige Echo, som er absolut hadestrik, fordi jeg er nået til flerfarvestrik på ærmerne og samlingen ved krop og ærmer – uhhhh, hvor jeg hader det, men jeg ELSKER simpelthen den færdige model så meget, at jeg bare må få det gjort! Alt er fuldstændig som det plejer – masser af strik, meditation og frustration 😉

Det er ikke en cardigan for de monteringssky – hver del er strikket for sig og skal sys omhyggeligt. Men så har den jo den kæmpe fordel, at der slet ikke skal sys knapper i 😉 Jeg tror den bliver et kæmpe hit og jeg ender heldigvis ikke med 2 petroleumsblå cardigans – Mollie Mohair
fra sidste opslag er overtaget af min yngste svigerdatter 🙂 Og nu til de hårde facts 🙂

Faktaboks

Design: Sanne Fjalland, Classic
Garn: Sanne Fjalland Knitwear 100% ren ny uld
Garn fra lager: Jahhh, det har jo lagret siden sidste uldfestival 😉
Anvendt: Knap 300 g
Pinde: Addi p 2,5 og 3
Str: S
Købt hos: Sanne Fjalland på Saltum Uldfestival 2018
Ændringer: Helt efter opskriften. Jeg synes den er blevet lidt til den store side og skal lige have efterchecket strikkefastheden. Den er nu checket og 25 m og 35 p i glatstrik mod opskriftens 24 m og 33-34 p.
Strikkeoplevelse: Stille og rolig maskeflytning – meditativ glat- og ribstrik. Jeg ELSKER Sanne Fjallands garn og kombineret med den smukke farve var den skøn at sidde med.

5 thoughts on “Forårets cardigan

  1. omg! sikke du producerer, der må da være flere timer i dagen hos dig end os andre. og sikke da en tröje, superflot!
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial