Smillas bluse 4

Smillas bluse 4

Midt i smerterne og opgøret med min diskusprolaps fandt jeg Smillas bluse 4 i en af strikkekurvene. Den manglede kun ganske få omgange for at være færdig – så jeg tog mig sammen.

Denne gang er den strikket i Englegarn Cotton Cable og det garn passer bedre til modellen end det lidt tykkere bomuldsgarn jeg valgte til de 2 første bomuldsmodeller. Jeg er super glad for den og nyder den her i det spirende efterår 🙂

Jeg ELSKER at strikke det mønster og jeg kan ikke love jer, det er den sidste. De fleste andre er forlængst overtaget af strikhungrende kvinder, der ikke selv strikker, men den her – den holder jeg krampagtigt fast på 🙂

Af hjertet tak for mails og kommentarer 🙂

Håber I er kreative derude

Lene Klitgaard

Faktaboks

DesignPernille CordesSmillas Bluse
GarnEnglegarn Cotton Cable 100% Egyptisk bomuld – jeg er fuldstændig vild med den kvalitet
Garn fra lager: Ja – købt på Saltum – så lagret i næsten 4 mdr 😉
Anvendt: Knap 6 bundter
Pinde: Signature needles 3,5 
Str: S
Købt hos: Pernille Cordes Englegarn 
Ændringer: Ikke det mindste – udover en lidt strammere aflukket halskant
Strikkeoplevelse: Som jeg i hvert fald har skrevet 3 gange før, så er jeg fuldstændig bidt af at strikke den. Og jeg elsker at bruge den. Jeg har VIP garn endnu til en 5. version – mon den kommer?

2 thoughts on “Smillas bluse 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial