Sanne Fjalland: Sailor

Sanne Fjalland: Sailor

“Sømandstrøjen” er designet i uendeligt mange varianter af uendeligt mange designere henover årene – personligt har jeg altid været vild med den marine-råhvide variant. Her er Sailor i Sanne Fjallands fortolkning

Jeg er vild med skulderdetaljen, der gør, at trøjen sidder perfekt over skulderen

Jeg elsker den allerede og den kommer jeg til at bruge i mange år, hvis altså jeg beholder den selv. Jeg overvejer, om jeg skal give den i gave til min 88-årige mandagsveninde – jeg tror hun vil elske den ligeså meget som jeg gør – jeg er i tænkeboks 😉 En trøje, der sidder perfekt og som er klædelig og anvendelig er svær at give bort – men det er jo ikke, fordi der mangler strik på hylderne ;-)!!

Nu må jeg videre med forberedelserne til søndagens besøg fra København. Der skal bages og gøres ved, når min Vibeke kommer 🙂 Her begyndte dagen med en lang cykeltur – jeg har hele tiden kunnet cykle uden smerter trods diskusprolapsen – men nu begynder jeg faktisk også at føle en lille bedring i det hele taget – smerterne er aftagende, selvom det stadig snurrer og brænder og det er et godt tegn. Jeg krydser fingre, det har før føltes bedre uden at det varede ved. Tak for mails og kommentarer 🙂 Nu til fakta:

Lene Klitgaard

Faktaboks
Design: Sanne Fjalland – Sailor
Garn: Sanne Fjalland Knitwear 100% ren ny uld fra Henrichsens Uldspinderi
Garn fra lager: Det har lagret i 2 år 😉
Anvendt: 200 g marine, knap 50 g råhvid
Pinde: Addi 2,5 og 3
Str: Small
Købt hos: Sanne Fjalland på Saltum Uldfestival forrige år?
Ændringer: Jeg har forkortet ærmekuplen med 6 pinde, for at få det til at passe i ærmegabet. Jeg har udeladt pynteknapper på raglansømmen.
Strikkeoplevelse: Helt simpelt og vidunderligt meditativt strik – Det er altid lækkert at strikke af den gode uld og med striberne gik det over stok og sten. Den kan sagtens risikere at komme i andre farver eller måske en ensfarvet version :-)? ?

4 thoughts on “Sanne Fjalland: Sailor

  1. Hvor er den blevet god. Jeg forstår overvejelserne om at beholde over for at give væk. Det gode ved at give væk er: du gør din mandagsveninde glad, og du kan hurtigt strikke en til. Det er dejligt at læse, at du har det lidt bedre. Til sidst ønskes du: God søndag i bedste selskab.

  2. Man kan blive så knyttet til sådan en striksag på meget kort tid, he he ? men den største glæde er alligevel at se andre glædes ? nu må vi se. Der er snart post på vej til dig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial