Helga Isager: Helga

Helga Isager: Helga

Jeg er blevet færdig med november måneds cardigan. Vibeke og jeg har jo en udfordring i år – 12 cardigans 😉 + det løse, he he! Og der er meget løst 😉

Helga som kjolecardigan

Jeg har forkortet den til ca talje-højde, fordi jeg så gerne vil bruge den til kjoler og ikke mindst nederdele. Jeg synes det er så synd, at alle de fine detaljer på en nederdel f.eks. dækkes af en alt for lang trøje/cardigan og på kjoler sker der ofte også noget interessant omkring taljen – så lad det komme frem og blive set 🙂

Kan naturligvis bruges både knappet og i mindre knappet stand 😉

Selv er jeg godt træt af oversize og har været det længe, så man må finde de designere, der stadig shaper tingene. Helga cardigan er dog helt enkel og lige op og ned – ingen taljering, men det kommer så nærmest automatisk, hvis man forkorter en lille smule. Den vil også være flot i original-længden – det vil bare give et andet look 🙂

Strikket i Isager Trio i farven Granite og Alpaca 1

Faktum er, at jeg er super glad for den og kommer til at bruge den rigtig meget og jeg pønser på om jeg skulle strikke en i Merilin? Jeg har lyseblå Merilin liggende på hylden 🙂

Og nu til fakta 🙂
Lene Klitgaard

Faktaboks

Design: Helga Isager: Helgas cardigan
Garn: Isager Trio og Isager Alpaca
Garn fra lager: Nej, indkøbt til formålet – men har trods alt lagret siden i sommer
Anvendt: Knap 150 g Trio og godt 100 g Alpaca1
Pinde: Signature needles 3,5 og Addi 2,5
Str: Small
Købt hos: Isager Tversted
Ændringer: Hel længde 45 cm mod originalens 50 cm
Strikkeoplevelse: De to garner sammen er et super godt match og det har været et rigtigt lækkert strikketøj. Top-down, så der er mulighed for at regulere længden uden problemer og det har jeg benyttet mig af

9 thoughts on “Helga Isager: Helga

  1. Nydelig farge på den!

    Jeg liker å ha begge deler, både korte og lange jakker, hver til sitt bruk. Til kjoler hender det jeg velger boleroer, nettopp av de hensyn du nevner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial