Helga Isager: Ingrid Cardigan

Helga Isager: Ingrid Cardigan

Spending a wonderful day with my youngest granddaughter and giving you a possibility for seeing Ingrids Cardigan in action 🙂 from danish knitdesigner Helga Isager I guess it will be a favourite this fall – she loves it and told me, she want to wear it in Kindergarten tomorrow 🙂 Knitted in Isager Trio and Isager Alpaca1

Det er farmor og Sofie dag i dag. Og selvfølgelig er Ingrids cardigan blevet til Sofies cardigan. Hun er vild med den og jeg tipper den bliver perfekt til børnehaven her i efteråret 🙂

Med plaster på knæet og blod på strømpebuksen. Hun faldt på “bakteriepladsen” her til morgen, da storesøster skulle afleveres 🙂 Lige nu forsøger vi os med en middagslur, men tror ikke helt, jeg får det igennem 😉 Denne lækre cardigan skulle egentlig have været en julegave, men nu bliver det en fødselsdagsgave, så den kan blive brugt her i efteråret. Strik går aldrig helt efter planen 😉

Jeg har stor nydt at strikke den og er i gang med storesøsters lige om lidt. Jeg er helt fortryllet af blandingen af Trio og alpaca1 – jeg HADER at strikke i Trio, men sammen med alpaca bliver det en fantastisk strikkeoplevelse. Og det færdige produkt? Oh la la – det bedste af det bedste 🙂

Her i fuld action 🙂 Trøjen bliver heller ikke for varm, hvilket er en væsentlig parameter for alle “pigerne” i familien – både svigerdøtrene og børnebørnene 🙂

Og nu tilbage til den vidunderlige unge – middagslur er en saga blot 🙂

Ha en dejlig dag derude. Tak for mails og kommentarer 🙂

Lene Klitgaard

Faktaboks

Design: Helga Isager: Ingrids cardigan
Garn: Isager Trio og Isager Alpaca
Garn fra lager: Nej, indkøbt til formålet – egentlig til julegaver, men nu bliver det så en fødselsdagsgave
Anvendt: Knap 100 g Trio og ca 70 g Alpaca1
Pinde: Signature needles 3,5 og Addi 2,5
Str: 4 år
Købt hos: Isager Tversted
Ændringer: Har placeret de 2 øverste knapper lidt tættere sammen, ellers lige efter bogen
Strikkeoplevelse: De to garner sammen er et super godt match og det har været et rigtigt lækkert strikketøj. Top-down, så der er mulighed for at regulere længden, men str. 4 år passer Sofie, der snart har 4 års fødselsdag, på en prik.

2 thoughts on “Helga Isager: Ingrid Cardigan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial